Pizzapannari valmistuu nopeasti, kun sisään lampsii joukko lumisia ja nälkäisiä ulkoilijoita! Puolessa tunnissa herkullinen suolainen pannari, joka käy vaikka ruuasta, kun lautaselle lisää salaattia tai kasviksia. Täytteeksi käy mikä tahansa, omien mieltymysten ja makujen mukaan. Tomaattia, sipulia, paprikaa, tonnikalaa jne...
Pellillinen
6 munaa
2 dl Creme Fraichea (löytyy myös kevyitä versioita!)
2 dl vettä
3 dl jauhoja
½ tl suolaa
täyte:
150 g kinkkua
1 prk ananasta
150 g juustoraastetta
mustapippuria
pizzamaustetta
Vaahdota munat. Lisää joukkoon creme fraiche ja vesi. Lopuksi jauhot ja suola. Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa 5 min. Ripottele päälle täytteen ainekset ja paista vielä n. 15 min. Maistuu parhaalta hieman jäähtyneenä.