Tuttu, herkkupulla muuttaa muotoaan bostonkakuksi. Ohjeesta tulee 2 bostonkakkua.
150 g margariinia tai voita
3 rkl sokeria
2 munaa
1 pala hiivaa
1 dl kermaa
7 dl jauhoja
täyte:
100 g margariinia
1½ dl tomusokeria
1 tl vanilijasokeria
vanilijakreemi:
½ dl vanilijakreemijauhetta
1½ dl vettä
raesokeria
muna
Vahhdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sulata hiiva tilkassa sokeria ja lisää joukkoon kerma. Kaada seos rasva-sokeriseokseen. Lisää viimeiseksi jauhot.
Anna kohota liinan alla n. 1½ h. Vaahdota täytteen rasva ja sokerit. Levitä täyte kaulitun taikinan päälle, rullaa ja leikkaa paloiksi. Asettele palaset irtopohjavuoan pohjalle. Jätä tilaa nousemiseen. Anna kohota ja voitele. Paina syvennys jokaisen pullan päälle ja lisää vanilijakreemi. Koristele lopuksi raesokerilla. Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi.