1224908.jpg

Tämän jälkkärin tein pakkaseen odottamaan, kun Flora Vispi ei taaskaan suostunut vatkaantumaan kovaksi vaahdoksi! Nyt sanon kyllä yhteistyösopimuksemme irti ja siirryn käyttämään jotain muuta kermaa! En tiedä miten olen tuohon niin tykästynyt ja ruvennut käyttämään, mutta liian monen purkin kanssa on käynyt niin, etten saa sitä vaahtoutumaan. Ei ole ukkosta ilmassa, kulho on puhdas ja kerma kylmää... Onko jollain muulla ollut samoja ongelmia tuon kanssa?

Tämän tein siis siitä vetelästä kermasta. Lisäsin joukkoon purkin rahkaa ja pussillisen
Marianne crunchia. Laitoin silikoniseen tähtivuokaan ja pakkaseen. (Tulee varmasti syötyä, joten ei se kerma hukkaan mennyt! ;-) ). Sitten vain joskus kumotaan lautaselle, koristellaan marjoilla ja nautitaan!