20 kpl
200 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 ½ dl jauhoja
½ tl leivinjauhetta
täyte:
200 g mantelimassaa
100 g margariinia
3 munaa
1½ rkl jauhoja
n. 50 g minttukrokanttisuklaata (tai 3 pätkistä)
kuorrutus:
tomusokeria
vettä
elintarvikeväriä
Sekoita kaikki pohjan aineet ja taputtele taikina masariinivuokien pohjalle ja reunoille. (Myös foliovuoat tai muut kovareunaiset vuoat käy.) Valmista täyte. Sekoita margariinia ja mantelimassa hyvin keskenään. Lisää munat, jauhot ja suklaamurut. Jaa taikina pohjien päölle. Täytä n. 3/4 vuoan tilavuudesta. Paista 175 asteisessa uunissa n. 20 min. Jäähdytä ennen irrottamista. Koristele tomusorkerikuorrutteella.