1242081.jpg1242075.jpg

Jos kaupassa on tarjolla 5 Daimia eurolla, en voi vastustaa! Satsi lähti siis mukaani ja niistä syntyi tämä herkkupiirakka, joka toivottavasti säästyy mieheni synttäreille! Oli todella hyvää ja makeaa! Ohjeen alkuperä ei muistissa...

Pellillinen piirakkaa:

150 g margariinia sulatettuna
4 munaa
4 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
3 tl vanilijasokeria
6 dl jauhoja
2 dl maitoa

Kuorrute:

150g margariinia
2 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
2 keltuaista
2 ½ isoa Daim cappuccinoa

Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Lisää lopuksi jäähtynyt rasva. Paista 175 asteisessa uunissa n. 25 min.

Sulata kuorrutteen rasva. Lisää siihen sokerit ja keltuaiset. Anna seoksen kiehua muutama minuutti koko ajan sekoittaen kunnes seos paksuuntuu ja on tasaista. Lisää hienonnetut Daimit kuumaan seokseen ja sekoita. (Voit säästää osan muruista kakun päälle.) Levitä nopeasti jäähtyneen pohjan päälle ja koristele halutessasi Daim-muruilla.

Absolutely fabulous!!!