Ensin 10, sitten 100! 1000 tuntui jo hurjalta luvulta! Nyt täällä on käyty jo yli
10 000 kertaa!

KIITOS SINULLE! ! !


415370.jpg
Ohje on hyvän ystäväni. Kiitos herkullisesta reseptistä ;-)

Pohja:
4½ dl sokeria
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1½ tl vanilijasokeria
3 tl leivinjauhetta
4½ rkl vaaleaa kaakaojauhetta
225 g margariinia
2 dl vettä
3 munaa

Kinuski:

125 g voita
1 dl sokeria
½ dl siirappia
2 dl kermaa

Päälle:

1 levy (200g) suklaata
4 rkl öljyä
Dajm-rakeita (minä unohdin...)

Sekoita kuivat aineet. Sulata rasva kattilassa, lisää vesi ja kiehauta. Sekoita kuivat aineet ja vesi-rasvaseos puuharukalla. Lisää munat. Paista pellillä leivinpaperin päällä 175 asteessa n. 20 min.

Valmista kinuskikastike. Keitä kaikkia aineta n. 20 min. tai kunnes seos sakenee.

Levitä kastike jäähtyneen kakun päälle.

Sulata suklaa ja lisää siihen öljy. Levitä suklaa jäähtyneen kinuskin päälle. Koristele Dajm rakeilla.

Vinkki: Jos et malta odottaa, laita pelti pakkaseen hetkeksi niin kinuski jäähtyy nopeammin =). Voit myös "jähmetyttää" suklaakuorrutteen nopeasti pakkasessa.

Kakun voi pakastaa ja se maistuukin parhaalta, kun käy salaa nappaamassa jäisen palasen suoraan pakastimesta... ;-)