Täyte:
5 liivatetta
2½ dl Flora vanillaa
250g rahkaa
1 tlk (425g) persikoita
1 dl vadelmia
3/4 dl sokeria
3 tl vanilijasokeria
½-1 sitruunan mehu
1 dl säilykepersikoiden lientä
Vuoraa kulho hyvin kelmulla. Leikkaa kääretortusta ohuita viipaleita ja levitä ne kulhon pohjalle ja reunoille (Jos kääretorttureunasta tulee liian korkea, voit leikatana ne myöhemmin pois).
Laita liivatteet kylmään veteen. Vaahdota Flora vanilla ja lisää siihen rahka, kuutioidut persikat, vadelmat ja mausta sokerilla. Kiehauta sitruunan mehu ja persikoiden liemi ja sulata liivatteet siihe. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada täyte kääretortuilla vuorattuun kulhoon. Anna hyytyä kymässä vähintään 4 tuntia. Kumoa ja koristele halutessasi marjoilla, hedelmillä ja/tai kermavaahdolla.