465826.jpg

Nämä ovat tosi meheviä ja hyviä pikku-pizzoja! Voi pakastaa ja lämmittää uudelleen mikrossa. Tällä kertaa täytteenä jauhelihaa ja ananasta.

50 kpl

Pohja
200g margariinia
14 dl hiivaleipäjauhoja
½ l maitoa
2 palaa hiivaa
1½ tl suolaa

Täyte:

½kg jauhelihaa
1 iso sipuli
1 prk tomaattimurskaa
2 prk kermaviiliä
1 tlk ananasta
mausteita
n. 200-250g juustoraastetta

Nypi pehmeä rasva ja jauhot. Lisää suola ja lämmitetty maito, johon hiivat on liuotettu. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina heti 50 osaan ja pyöritä palloiksi ja anna nousta.

Ruskista jauheliha ja sipuli ja lisää lopuksi tomaattimurska. Mausta kuten haluat. Anna jäähtyä. Lisää ananaspalat, kermaviili ja juustoraaste. Sekoita täyte tasaiseksi.

Paina lasinpohjalla kohonneita pizzapohjia niin, että niihin muodostuu "kuppi" ja lisää täyte. Paista 225 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.