Ullan Elämä makeaksi -blogista löytyi idea ja selkeät ohjeet tähän hauskaan kakkuun. Kakun tein kuitenkin aikasemmin kokeilemalla ohjeella, koska siihen tuli vähempi rasvaa kuin Ullan ohjeessa ja silti niin hvyää! Marsipaania käytin yhden keltaisen pötkön sekä lisäksi vähän valkoista, josta osan värjäsin kaakaolla. Maalaukset mustalla karkkivärillä. Tämä oli kovasti lasten mieleen! :) Kakusta tulee aika reilun kokoinen.
150g margariinia
4,5 dl sokeria
3 munaa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1,5 tl soodaa
1 dl banaanijugurttia
3 banaania
marmeladia
marsipaania
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä muussatut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuoassa 150 asteessa n 1 h 15 min.
Anna kakun jäähtyä ja sivele päälle ohuelti marmeladia.
Kauli marsipaani ja nosta se varovasti kaulimen avulla kakun päälle. Korisele.