749458.jpg

Helppoa ja nopeaa!

Viime vuotisia mustikoita taas tuhotaan ja toivotaan, että saatais pian uusia! :) Syötiin kevyempi iltaruoka ja herkuteltiin sitten jälkkärillä! :) Tämä oli hyvää vanilijajätskin kanssa. Eli liian makeaa vaan juuri sellaista sopivaa! Ihanaa makeutta olisi varmaan tullut lisäämällä vähän vadelmia...

1 l mustikoita
½ dl sokeria
1 rkl maizenaa

100g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
1 tl vanilijasokeria

vanilijajäätelöä

Ripottele mustikat voidellun piirakkavuoan pohjalle. Sekoita joukkoon sokeri ja maizena. Sekoita muut aineet murumaiseksi seokseksi ja ripottele päälle. Paista 200 asteessa n. 25 min tai kunnes saa kauniin värin. Tarjoile heti vanilijajäätelön tai vanilijavaahdon kanssa.