660167.jpg

Tätä oli niin paljon kehuttu, että oli pakko kokeilla! ;-) Mausta en valitettavasti vielä voi kommentoida, sillä herkuttelemme tätä vasta huomenna hyvin jäähtyneenä vieraiden kanssa! Eli kyseessä on Hellapoliisin herkullisen kuuloinen resepti! Tässä vielä ohje kopsattuna.

Pohja:

150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Päälle:

1 dl vanilliinikreemijauhetta
3 dl maitoa
200 g vaniljatuorejuustoa (käytin appelsiinin makuista)
(0,5 dl sokeria)
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
15 kpl Susu-patukkapaloja irtokarkkilaatikosta (=150 g)

 

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita vanilliinikreemijauheen joukkoon maito, anna saeta hetki. Lisää joukkoon tuorejuusto, sokerit ja munat, sekoita tasaiseksi.

Silppua Susu-palat piirakkataikinan päälle, kaada päälle vanilliinimössö.

Paista 200 asteisessa uunissa puoli tuntia uunin alimmalla ritilätasolla.

Anna jäähtyä kunnolla, muuten täyte on todella valuvaa! Kannattaa siis tehdä vieraille jo edellisenä päivänä!