577663.jpg

Pikaisesti tehty täytekakku niistä aineksista mitä sattui kaapissa olemaan! Päälle piti tulla vielä kirjoitus, mutta en ehtinyt. Oli kuitenkin kuulema maistunut hyvältä!

5 munan täytekakkupohja, jossa tilavuusosina saman verran munia, sokeria ja jauhoja. Lisäksi 1 tl leivinjauhetta. Paistettu 175 asteessa n. reilu tunti.

Kostutukseen Spriteä

Täyte 1

1 muna
½ dl sokeria
1½ dl kermaa
100g valkosuklaata
3 liivatetta

Täyte 2

1½ dl kermaa
200g tuorejuustoa
1½ dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
3 dl mustikoita
3 liivatetta

Päälle:

2 prk flora vispiä (hiukan vähempinkin riittää)
marsipaania
nonparilleja
valkosuklaarouhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Samoin kerma. Sulata suklaa ja yhdistä aineet. Sulata liivatteet tilkassa vettä ja lisää joukkoon.

Vatkaa kerma vahhdoksi. Vaahdota tuorejuusto ja sokeri. Soseuta mustikat ja yhdistä seokset. Mausta vanilijasokerilla. Sulata liivatteet ja lisää joukkoon.

Jaa kakku kolmeen osaan ja kokoa kakku takaisin kelmulla vuorattuun vuokaan. Kostuta ja lisää täytteet. Anna hyytyä kaapissa 4 tuntia tai yön yli. Tai tee niin kuin minä: Kakku tunniksi pakkaseen! =) Kumoa tarjoiluvadille, levitä pinnalle ohuelti kermaa ja kaulittu marsipaanilevy. Pursota kerma reunoille ja koristele.