1574806.jpg

Päärynä-omenapussi keikkui mukanamme viikonloppureissulla. Osa hedelmistä palasi myös kotiin kolhiintuneena. Niistä sunnuntain jälkiruoka, johon sai piilotettua kovia kokeneet hedelmät :). Ja mikä parasta esivalmisteltu jälkkäri valmistui helposti ja nopeasti uunin jälkilämmössä syödessämme pääruokaa! Oli todella hyvää!

2 päärynää
3 omenaa
siirappia
kanelia

muruseos:

1 dl juoksevaa margariinia
3 dl kaurahiutaleita
3/4 dl sokeria
1 tl vanilijasokeria

Kuori ja kuutioi hedelmät. Valuta päälle kevyesti siirappia ja ripottele kaneli. Sekoita muruseos ja levitä hedelmien päälle. Paistaa 200 asteisessa uunissa n. 25 min tai kunnes kauraseos saa väriä. Tarjoile kuumana kylmän vanilijakastikkeen tai jäätelön kanssa.