perjantai, 2. helmikuu 2007
Bemarikakku
Olen todella vähän käyttänyt marsipaania, mutta jostain kai se on aloitettava =). Kaapista sattui löytymään yksi pötkö, joka ei ollut valkoista, mutta ei anneta sen häiritä... =)
Pohja on 4 munan, jossa tilavuusosina saman verran munia, sokeria ja jauhoja. Ja lisäksi 1 tl leivinjauhetta. Paistetaan 150 asteisessa uunissa kunnes irtoaa vuuan reunoista.
Täyte.
2 1/2 dl vispikermaa
1/2 purkkia rahkaa
n. 2-3 dl vadelmia
n. 1 dl vadelmahilloa
4 liivatetta
2 tl vanlijasokeria
(n. 1/2 dl sokeria)
1/2 dl marjamehua (liivatteiden liotukseen)
Kostutus:
Spriteä
Päällä:
marsipaania
elintarvikevärejä
2 1/2 dl vispikermaa
Lisää vatkatun kerman joukkoon rahka, hillo ja marjat. Lisää tarvittaessa sokeria. Lisää lopuksi liivatteet. Kasaa kakku takaisin kelmulla vuorattuun paistovuokaansa. Kostuta esim. Spritellä. Anna hyytyä kylmässä. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja koristele.