1981897.jpg

1981914.jpg

1981903.jpg

Jälleen Kaarina Roinisen ohje! Kiva ohje, tosin ketsuppi maistui tässä liian etikkaisena, joten sitä kannattaa laittaa vähempi tai jättää kokonaan pois.

2½ dl maitoa
1 pussi kuivahiivaa
½ tl suolaa
1 rkl siirappia
n. 7 dl jauhoja
150 g margariinia

täyte:

250 g jauhelihaa
1 sipuli
2 dl keitettyä riisiä
1 dl juustoraastetta
1 dl ketsuppia
2 tl pizzamaustetta
½ tl suolaa
valkopippuria
2 rkl silputtua persiljaa

Sekoita osa jauhoista, hiiva, suoka ja siirappi. Lisää lämmin neste. Alusta lisää jauhoja sekä loppuvaiheessa margariini. Anna kohota.

Ruskista jauheliha ja sipuli ja mausta. Tarkista maku.

Kauli puolet taikinasta n. 28 x 35 cm kokoiseksi levuksi. Merkitse levy kevyesti taikinapyörällä 7 x 7 cm ruuduiksi. Laita kullekin ruudulle täytettä. Kauli lopputaikina samansuuruiseksi ja nosta kaulime avulla täyteen päälle. Painele taikinalevy kämmensyrjällä täyttedein välistä pohjalevyyn. Leikkaa taikinapyörällä neliöiksi. Voitele munalla ja paista 200 asteessa n. 20 min.