Palasin tähän vanhaan pohjaan, koska tämä tuntui enempi omalta. Yritetään nyt vähän aikaa malttaa pysyä samassa... ;-)

787155.jpg


Löysin Marien blogista tämän kivan jugurttikakun ohjeen, kun etsin käyttöä ostamalleni aprikoosi A-jugurtille. Se ei nimittäin oikein maistunut meille... Mutta tässä kakussa se maistui tosi hyvältä! Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty hedelmäpommi-jugurttia. Kardemumman tilalle vaihdoin kanelin. Se sopi tähän hyvin! Oikein mehevä kakku!


2 munaa
3 dl sokeria
2 dl jugurttia (A-jugurtti aprikoosi)
½ dl kermaa tai maitoa
125g sulatettua voita ( margariinia)
1 tl kardemummaa (kanelia)
4 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa

Vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet ja vielä jauhot, joihin on sekoitettu sooda.
Paistetaan jauhoitetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 min.