1842527.jpg

Unelma Ullan ihanasta leivontakirjasta bongattu ohje! Pätkisten tilalla käytin minttukrokanttisuklaata. Siinä on mielestäni vielä voimakkaampi mintun maku. Oikein hyviä! Maistuvampia kuin tavalliset masariinit.

20 kpl

200 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 ½ dl jauhoja
½ tl leivinjauhetta

täyte:

200 g mantelimassaa
100 g margariinia
3 munaa
1½ rkl jauhoja
n. 50 g minttukrokanttisuklaata (tai 3 pätkistä)

kuorrutus:

tomusokeria
vettä
elintarvikeväriä

Sekoita kaikki pohjan aineet ja taputtele taikina masariinivuokien pohjalle ja reunoille. (Myös foliovuoat tai muut kovareunaiset vuoat käy.) Valmista täyte. Sekoita margariinia ja mantelimassa hyvin keskenään. Lisää munat, jauhot ja suklaamurut. Jaa taikina pohjien päölle. Täytä n. 3/4 vuoan tilavuudesta. Paista 175 asteisessa uunissa n. 20 min. Jäähdytä ennen irrottamista. Koristele tomusorkerikuorrutteella.